Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

CULMEA ADMINISTRAŢIEI: VICEPRIMAR CONDAMNAT PENTRU MITĂ, ANGAJAT CONSILIER AL PRIMARULUI! CULMEA ADMINISTRAŢIEI: VICEPRIMAR CONDAMNAT PENTRU MITĂ, ANGAJAT CONSILIER AL PRIMARULUI!
Un condamnat definitiv pentru luare de mită se ocupa de asigurarea ordinii şi liniştii publice la Babadag, devenind consilier personal al primarului, probabil pe... CULMEA ADMINISTRAŢIEI: VICEPRIMAR CONDAMNAT PENTRU MITĂ, ANGAJAT CONSILIER AL PRIMARULUI!

bontoiUn condamnat definitiv pentru luare de mită se ocupa de asigurarea ordinii şi liniştii publice la Babadag, devenind consilier personal al primarului, probabil pe cu totul alte teme decât pe cea pentru care a fost condamnat…
Fost viceprimar liberal al oraşului Babadag, Ionuţ Bonţoi a fost prins în flagrant în timp ce primea mită, fugărit de cei ce au organizat flagrantul, prins şi ulterior condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare.
Culmea, aceste fapte i-au adus un nou loc de muncă, tot la Primăria Babadag, acolo unde prin dispoziţie semnată de primarul Georgian Caraman, Bonţoi a fost angajat consilier personal al primarului.
Mai mult, condamnatul pentru luare de mita a primit sarcina să coordoneze Poliţia Locală!!!
Ba chiar şi să colaboreze, prin prima experienţei infracţionale probabil, cu poliţia naţională, jandarmeria şi Pompierii, după cum reiese din sarcinile pe care le-a primit de la angajator.
bontoiFost viceprimar, Ionuţ Bonţoi, a fost reţinut pentru 24 de ore în mai 2014. Oficialul a fost acuzat de procurorii anticorupţie că ar fi primit mită 6.000 de lei de la proprietarul unei clădiri din localitate.

În schimbul banilor, edilul trebuia să închidă ochii la faptul că proprietarul nu deţinea aviz de urbanism pentru construcţie.

Procurorii l-ar fi prins în flagrant delict pe viceprimar chiar în timp ce primea o tranşă de 3.000 de lei din suma cerută.
Ulterior a fost condamnat la trei ani cu suspendare, sentinţa rămasă definitivă în luna ianuarie 2015, la Curtea de Apel Constantă.