Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Daniel Buhai, candidatul Comunităţii Ruşilor Lipoveni la funcţia de consilier local în Consiliul Municipal Tulcea. Daniel Buhai, candidatul Comunităţii Ruşilor Lipoveni la funcţia de consilier local în Consiliul Municipal Tulcea.
Sunt Daniel Buhai şi sunt onorat să candidez din partea Comunităţii Ruşilor Lipoveni la funcţia de consilier local la Consiliul Municipal Tulcea. Cred cu... Daniel Buhai, candidatul Comunităţii Ruşilor Lipoveni la funcţia de consilier local în Consiliul Municipal Tulcea.

Sunt Daniel Buhai şi sunt onorat să candidez din partea Comunităţii Ruşilor Lipoveni la funcţia de consilier local la Consiliul Municipal Tulcea.
Cred cu tărie că pot contribui la bunăstarea oraşului Tulcea şi la valorificarea resurselor locale prin focus pe ascensiunea turismului şi a infrastructurii. De asemenea, consider că şi vocea Comunităţii Ruşilor Lipoveni, a doua etnie ca număr în cadrul oraşului Tulcea trebuie să fie auzită şi să menţinem acea armonie interetnică ce defineşte zona noastră.
De ce cred asta?
Pe lângă nivelul de educaţie dobândit, licenţiat la Institutul de Marina „Mircea cel Bătrân” din Constantă, master în drept maritim şi studii postuniversitare în Japonia, a treia cea mai mare economie a lumii, mă recomandă şi experienţa de peste 30 de ani în antreprenoriat, astfel:
– Crearea a peste 150 de locuri de muncă în Tulcea prin înfiinţarea unei fabrici de peşte;
– Certificarea primului produs alimentar tulcean pe o schemă de calitate europeană la Bruxelles „Scrumbia de Dunăre afumată IGP”, având şi alte două produse în curs de certificare „Salata cu icre de ştiuca de TULCEA” şi „Salată tradiţională cu icre de crap”;
– Fondarea celei mai mari asociaţii de dezvoltare regională din judeţul Tulcea, Flag Delta, care, în exerciţiul actual, a atras proiecte de 10 milioane de euro, iar în cel anterior de aproximativ 15 milioane de euro;
– Participarea activă la dezvoltarea turismului în zona noastră, întrucât împreună cu asociaţia Ivan Patzaichin- Mila 23 am deschis primul restaurant cu specific pescăresc din Tulcea „Ivan Pescar”;
Și voi puteți schimba ceva votând!
Votați Lotca! Votați Daniel Buhai la Consiliul Municipal Tulcea!

Publicitate electorală