Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Danube Delta Cup, la a zecea ediție Danube Delta Cup, la a zecea ediție
Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Nippon Budo Sport, cu sprijin financiar din partea Consiliului Județean Tulcea, în baza Legii nr. 350/2005.   Ștefan... Danube Delta Cup, la a zecea ediție

Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Nippon Budo Sport, cu sprijin financiar din partea Consiliului Județean Tulcea, în baza Legii nr. 350/2005.  

Ștefan Coman, consilier al președintelui Consiliului Județean Tulcea, a participat, astăzi, începând cu ora 10.00, la conferința de presă organizată cu ocazia  deschiderii  celei de-a zecea ediții a Danbube Delta Cup, competiție internațională de karate kyokushin.

În concurs intră aproape 400 de concurenți din 26 de cluburi din cinci țări (România, Moldova, Ucraina, Georgia, Turcia).

„Aș vrea să vă felicit în primul rând, și să vă reamintesc că, de fiecare dată, Consiliul Județean Tulcea a fost foarte implicat în tot ce înseamnă sport de performanță, a fost alături de sportul tulcean în general. Susținem asociațiile sportive și ne mândrim cu sportivii care au adus rezultate deosebite pentru Tulcea. Vă doresc tuturor mult succes în continuare! “, a declarat, în deschiderea conferinței, Ștefan Coman, consilier al președintelui Consiliului Județean Tulcea.

„Sportivii noștri au reprezentat cu cinste România și județul Tulcea la cel mai înalt nivel, pe toate tatamiurile din lume – Germania, Serbia, Rusia, Japonia, Kazahstan, Ungaria etc.“, a precizat sensei Nicolaie Pănuță, președintele Clubului Nippon Budo Sport.