Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

„Daţi stadionul Delta echipei DELTA DOBROGEA, fotbalului şi spectatorilor tulceni!” „Daţi stadionul Delta echipei DELTA DOBROGEA, fotbalului şi spectatorilor tulceni!”
„Domnilor consilieri, domnule Stere Sacu, să ţineţi cont că sunteţi aleşi de cetăţeni şi trebuie să luaţi decizii pentru şi în favoarea cetăţeanului, care... „Daţi stadionul Delta echipei DELTA DOBROGEA, fotbalului şi spectatorilor tulceni!”

STADION-TULCEA„Domnilor consilieri, domnule Stere Sacu, să ţineţi cont că sunteţi aleşi de cetăţeni şi trebuie să luaţi decizii pentru şi în favoarea cetăţeanului, care de altfel este plătitor de taxe.Vă rugăm să luaţi măsură înţeleaptă şi să daţi stadionul Delta echipei FC DELTA DOBROGEA. FC DELTA DOBROGEA este singura echipă reprezentativă a oraşului şi judeţului Tulcea, care joacă într-un campionat naţional. Domnilor consilieri, domnule Sacu Stere, dumneavoastră reprezentaţi interesele noastre iar timp de doi ani nu aţi contribuit cu nimic la bunăstarea echipei. Cu ani în urma v-aţi folosit de FC DELTA până aţi dizolvat-o. Oare, acum vă doriţi acelaşi lucru cu nouă echipă? Vă asigur că amenda domniilor voastre va veni anul viitor, de alegeri locale. În calitate de preşedinte AJF TULCEA am fost de trei ori în anticamera primăriei pe care o conduce domnul Sacu cu teama, şi nu am fost primit pentru discuţii care se doreau a fi constructive pentru viitorul fotbalului din Tulcea. Din perspectiva mea mi se pare uşor jenant să deţii o asemenea funcţie şi să nu o poţi onora. E necesar dar şi de drept să nu confundăm proprietatea cetăţenilor cu proprietatea privată “!
Preşedinte Asociaţia Judeţean de Fotbal Tulcea
Petre BADEA