Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Inspirat de poza de la vânătoare (ecologiştii să stea liniştiţi, e mai veche, de     când se vâna) m-am decis că a venit timpul să...

Inspirat de poza de la vânătoare (ecologiştii să stea liniştiţi, e mai veche, de     când se vâna) m-am decis că a venit timpul să scoatem armele pe masă, în cazul nostru, informaţiile şi să începem să tragem după tot ce mişcă. Printre gazete de partid,obedienţi ce fac sluj bălind la banii publici, oamenii au cam rămas uitaţi.Totodată, oamenii au uitat de noi, aşa cum unii au uitat de rostul presei,acela de a ajuta oamenii. Vrăjiţi de fascinaţia puterii, striviţi de obligaţiile politice sau fiscale, oamenii au dispărut din presa locală, la fel cum şi presa locală a cam dispărut dintre oameni. Noi vrem să întoarcem lumea cu faţa spre societate,pe cei care au curajul să-şi strige durerea şi părerea. Având în vedere că nu depindem de nimeni,nu ne interese anumele acuzatului, nu protejăm, precum fac alţii, pe nimeni.Cine dovedeşte că a fost nedreptăţit, fie de Hogea, Tarhon, justiţie, Poliţie, Popicu,se va putea exprima, în limitele bunului simţ, pe ziaruldetulcea.ro, iar cei acuzaţi îşi vor putea exprima, deasemenea, punctul de vedere.

Ca să o lămurim şi cu direcţia politică, oricine are ceva de zis, de la orice partid, să zică. De comentat îi vom lăsa pe cititori să comenteze, pentru opiniile personale  limitându-ne la rubrica aceasta, de editorial. Din acest motiv, hai, poate şi puţin din lehamite,îi vom lăsă pe oamenii politici să se exprime mai mult între ghilimele, cu propriile lor cuvinte, fără prea multe observaţii în articole.

Ca să mai descreţim frunţile, avem o poză zilnică haioasă, cu un comentariu la fel. Nu vă grăbiţi să criticaţi, mâine sau poimâine va apare şi una cu duşmanul dumneavoastră, cum se nimereşte, aşa cum vă veţi enerva la vederea şefului de partid probabil….

La fel, revin şi la politică,unii se exprimă mai des,alţii mai rar, unii nu răspund la telefoane, e treaba lor, noi ne manifestăm deschiderea.

Avem şi ceva deosebit, departe de bălăcâreala locală numită politică, o rubrică dedicată istoriei locale, realizată de un om deosebit, o rubrică prin care ne dorim să mai echilibrăm prezentul trist cu fascinantul trecut. La ştiri, ca de obicei, vă garantez că vom fi din nou site-ul pe care citiţi azi ştirile ce mai apar şi a doua zi în presa scrisă, uneori cu titlurile schimbate, cu titluri ce sunt ulterior preluate şi transformate în breaking news de televiziunile de ştiri. Am creat ziaruldetulcea.ro constatând că înTulcea presa s-a scufundat de mult şi că lumea a intrat într-un fel de comă a sufletului şi a minţii.Împreună, vom încerca, pe cât posibil, să ne trezim la viaţă şi să ieşim din marasmul cotidian.