De Crăciun, polițiștii tulceni au fost la datorie, astfel încât nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranței publice

politistiPentru siguranţa cetăţenilor, în perioada sărbătorii de Crăciun, peste 250 de poliţişti au acţionat,  suplimentar faţă de dispozitivul zilnic, în tot județul, în locurile unde au avut loc manifestări religioase, în zonele cu aflux mare de public, precum şi pe principalele drumuri naţionale, în vederea evitării oricăror evenimente nedorite şi pentru fluidizarea traficului şi diminuarea riscului rutier.

Măsurile luate de poliţiştii care au acţionat pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice, siguranţei rutiere şi a transporturilor feroviare au făcut ca oamenii să se bucure în linişte de sărbătoarea Crăciunului.

Polițiștii au acționat și pe principalele drumuri naționale și județene pentru desfășurarea în condiții de siguranță a traficului rutier și combaterea producerii accidentelor grave.

Sărbătorirea Crăciunului în siguranță s-a datorat și cetățenilor, care au înțeles necesitatea adoptării unei conduite corecte în această perioadă.

Recomandăm tuturor cetățenilor să se informeze cu privire la starea drumurilor, înainte de a pleca în călătorie, să se asigure că au autoturismele echipate corespunzător și să respecte indicațiile polițiștilor aflați în trafic.