Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Fotbaliştii tulceni au dezamăgit total la prima apariţie pe teren propriu în retur,pierzând fără drept de apel în faţa echipei Callatis Mangalia cu scorul...

Înfrângere acasă pentru Delta

Fotbaliştii tulceni au dezamăgit total la prima apariţie pe teren propriu în retur,pierzând fără drept de apel în faţa echipei Callatis Mangalia cu scorul de 2-0

Atraşi de vremea excelentă şi promisiunea unei victorii facile în faţa unei noupromovate, tulcenii au venit în număr destul de mare, aproape 2000, la stadion. Meciul dintre Delta şi Callatis Mangalia se anunţa unul uşor pentru tulceni,având în vedere victoria din meciul tur, dar în final s-a dovedit un galop de sănătate pentru oaspeţi.Fotbaliştii din Mangalia au părut echipa care îşi propune promovarea, în timp ce Delta nu şi-a propus mai nimic,reuşind ca în cea de-a doua repriză să nu trimită nici măcar un şut pe cadrul porţii!

Spre deosebire de echipa tulceană oaspeţii au demonstrat  câteva idei de joc, reuşind să înscrie două goluri prin acelaşi Bardu, în minutele 54 şi 59, la capătul unor faze la care apărarea tulceană încă visa la vacanţa din Antalya.

În concluzie, un meci transformat în coşmar de somnolenţa fotbaliştilor tulceni,terminat cu aplauze la scenă deschisă pentru echipa oaspete, cu spectatori care au plecat încă din minutul 70, ceva huiduieli la adresa antrenorului Dulca dar şi încurajări legate de partida ce pare a fi decisivă împotriva Iaşiului, săptămâna viitoare.

Puţin fotbal pentru cei ce au fost la stadion să vadă fotbal, şi acesta oferit de oaspeţi,ceva mai mult soare, singurul câştig pentru cei ce au amânat eronat ieşirea la grătar.

Delta: Stoicescu – Cârjă, Soporan, D. Munteanu, S. Cucu – Câju, Ad. Ionescu (cpt.), B. Oprea, Tobă – D. Florea, Henry
Rezerve: I. Olteanu – I. Filip, Grigorov, Delgado, Coconaşu, Tene, R. Radu
Antrenor: Cristian Dulca

[nggallery id=2]