Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

DECIZIE DE ULTIMA ORĂ: PREŞEDINTELE HORIA TEODORESCU A RENUNŢAT! DECIZIE DE ULTIMA ORĂ: PREŞEDINTELE HORIA TEODORESCU A RENUNŢAT!
Validat pe lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare a organizaţiei judeţene PSD Tulcea, preşedintele Horia Teodorescu a anunţat luni seara că renunţă la candidatură.... DECIZIE DE ULTIMA ORĂ: PREŞEDINTELE HORIA TEODORESCU A RENUNŢAT!
Horia Teodorescu

Horia Teodorescu

Validat pe lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare a organizaţiei judeţene PSD Tulcea, preşedintele Horia Teodorescu a anunţat luni seara că renunţă la candidatură.
„Nu voi candida la alegerile parlamentare din acest an.
După o analiză profundă și aplicată în realitatea cotidiană, după discuții cu colegii de partid, cu primarii și colaboratorii din toate domeniile de activitate doresc să aduc la cunoștința tuturor locuitorilor județului Tulcea că nu voi candida la alegerile parlamentare din acest an.
Consider că am o responsabilitate extrem de mare pentru fiecare tulcean în calitatea mea de Președinte al Consiliului Județean Tulcea și de Președinte al Partidului Social Democrat, Organizația Județeană Tulcea, în contextul în care implementarea mecanismului de Investiții Teritoriale Integrate (ÎŢI) Delta Dunării a devenit operațional după aprobarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Durabilă a Deltei Dunării prin HG 602/2016, publicată în Monitorul Oficial nr. 789/7 octombrie a.c.
Cred că dezvoltarea fiecărei localități din județul Tulcea cu ajutorul proiectelor pe care le avem în vedere reprezintă oportunități reale pentru bunăstarea fiecărui tulcean. Ne-ați acordat cu încredere votul pentru următorii patru ani la alegerile locale, meritați tot respectul și efortul nostru pentru dezvoltarea județului Tulcea, drept pentru care am luat această hotărâre. Trebuie să terminăm ceea ce am început, trebuie să realizăm ceea ce am promis.
Vă asigur că reprezentanții noștri pentru alegerile parlamentare îndeplinesc toate exigențele impuse de un legislativ performant și sunt pregătiți să lucreze cu profesionalism împreună cu noi, pentru dumneavoastră “a transmis Teodorescu.