Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

DECIZIE LA CURTEA DE APEL: VICEPRIMARUL ORAŞULUI BABADAG RĂMÂNE DUPĂ GRATII! DECIZIE LA CURTEA DE APEL: VICEPRIMARUL ORAŞULUI BABADAG RĂMÂNE DUPĂ GRATII!
  Curtea de Apel Constantă a judecat luni 19 mai contestaţia formulată de Bonţoi Ionuţ cu privire la decizia de arestare pentru o perioadă... DECIZIE LA CURTEA DE APEL: VICEPRIMARUL ORAŞULUI BABADAG RĂMÂNE DUPĂ GRATII!

 

Curtea de Apel Constantă a judecat luni 19 mai contestaţia formulată de Bonţoi Ionuţ cu privire la decizia de arestare pentru o perioadă de 30 de zile emisă de Tribunalul Tulcea.

Judecătorii constănţeni au respins contestaţia viceprimarului reţinut pentru luare de mită, astfel încât acesta va rămâne după gratii.

Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale de procurorul de caz, în colaborare cu de ofiţeri ai poliţiei judiciare din cadrul I.P.J. Tulcea – Serviciul de Investigare a Fraudelor şi alte organe specializate, a rezultat faptul că inculpatul BONŢOI IONUŢ, în calitate de viceprimar al Oraşului Babadag, judeţul Tulcea, având atribuţii pe linie de urbanism, a pretins în perioada 09 – 14.05.2014 de la o persoană fizică din oraşul Babadag suma totală de 6.000 lei, pentru a nu dispune măsuri legale referitoare la edificarea unei construcţii civile aparţinând acesteia, sau aplicarea unei sancţiuni contravenţionale, la data de 14.05.2014 fiind surprins în flagrant după ce a primit de la persoana fizică în cauză suma de 3.000 lei, reprezentând prima tranşă din suma solicitată, în baza înţelegerii prealabile stabilită anterior.