Declarație politică George Șișcu, Deputat PNL de Tulcea: „PSD încearcă să stârnească lehamite şi dezamăgire în societate, pentru a-i ţine pe români departe de urne. Strategia nu va funcţiona la alegerile parlamentare“ 

Social-democraţii apelează la aceleaşi strategii rudimentare cu care ne-au obişnuit în apropierea alegerilor. Pe lângă iniţiativele legislative populiste promovate în Parlament, PSD lansează tot felul de informaţii false, încercând să creeze în rândul electoratului percepţia că toate partidele sunt la fel, că toţi politicienii sunt o apă şi un pământ şi că nu merită să mai mergem la vot. Tehnica la care apelează cei din PSD este veche şi din păcate a funcţionat la diverse runde electorale.

PSD nu are proiecte serioase cu care să se prezinte în faţa românilor. În discursurile liderilor social-democraţi auzim doar sintagme gen ”să dăm”, ”să mărim”, fără să ţină cont dacă există şi resursele financiare necesare.

Cei din partidul lui Ciolacu vor să creeze populaţiei sentimentul că guvernul liberal stă pe un munte de bani şi nu vrea să-i împartă românilor. PSD pune România sub o presiune financiară infernală, fără a se gândi că bugetul nu mai permite creşteri fără acoperire şi că va exploda sub povara uriaşă a unor promisiuni deşănţate.

De altfel, programul de guvernare al PSD pentru alegerile parlamentare din acest an seamănă cu o broşură rudimentară, scrisă la repezeală, în care au fost incluse toate promisiunile făcute în ultimele luni de şefii acestui partid. Însă nicăieri nu vedem vreo referire la un proiect mare de infrastructură. Cuvântul investiţie nici nu există în vocabularul politic al liderilor PSD.

Asaltul PSD început în 2016 poate fi oprit la alegerile parlamentare din 6 decembrie. În campania electorală din urmă cu patru ani, PSD a prezentat zeci de planşe frumos colorate, iar Dragnea ne prevestea un viitor fără griji, cu zero taxe şi impozite. Ce a urmat ştim cu toţii. PSD şi-a abandonat rapid promisiunile şi a început asaltul brutal împotriva Justiţiei.

Social-democraţii încearcă să scape de balastul epocii Dragnea, după ce tot ei au girat politica şi acţiunile unui lider care mai avea puțin şi scotea România din Uniunea Europeană. În timp ce PSD vrea să stârnească lehamite şi dezamăgire în societate, majoritatea parlamentară creată în jurul social-democraţilor încă este la locul ei.

Sunt sigur că românii nu vor cădea în capcana PSD, iar la alegerile din 6 decembrie vom face împreună pasul decisiv către modernizarea ţării.

George Șișcu

Deputat PNL în Parlamentul României