Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

DEJA VU ÎN ȚIGĂNIA DIN ZONA NEPTUN! DEJA VU ÎN ȚIGĂNIA DIN ZONA NEPTUN!
Opt luni au trecut de când reprezentanții Primăriei au intervenit și au evacuat aproximativ 100 de tone de gunoaie din zona celebra C3 B,... DEJA VU ÎN ȚIGĂNIA DIN ZONA NEPTUN!

Opt luni au trecut de când reprezentanții Primăriei au intervenit și au evacuat aproximativ 100 de tone de gunoaie din zona celebra C3 B, C3C… Cu toate că marea majoritate a celor ce locuiesc în acele blocuri, ca să nu spunem toți, nu plătesc celebra taxa de habitat achitată de restul tulcenilor. Acum, încet încet zona redevine la fel, plină de gunoaie.
Viceprimarul Andaluzia Luca și-a asumat intervenția și la rugămintea vecinilor buni platnici din zona respectivă, însă se pare că țigănia nu face casă bună cu facerea de bine.
Oare despre amenzi urmate de executări silite nu s-a auzit prin Primărie?
Iulie 2018
„Le mulțumesc și să le spun că au toată admirația mea celor care, în condiții insalubre, trudesc, cu scopul declarat, de a schimba peisajul în jurul blocurilor C3C și C3B. Sunt, cu toții, niște oameni harnici, oameni minunați care au făcut, în ultimele zile, un efort extraordinar! “transmitea viceprimarul Andaluzia Luca celor care au muncit să curețe aproximativ 100 (o sută) de tone de gunoi din zona celebrelor blocuri C3.