Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

DEMISIE LA PNL: UN CONSILIER LOCAL SE LEAPĂDĂ DE HAOSUL DIN PARTID! DEMISIE LA PNL: UN CONSILIER LOCAL SE LEAPĂDĂ DE HAOSUL DIN PARTID!
Vasilica Mihail, consilieră local USL la Hamcearca şi fostă membră în Delegaţia Permanentă Judeţeană PNL Tulcea şi-a anunţat demisia din partid, renunţând astfel şi... DEMISIE LA PNL: UN CONSILIER LOCAL SE LEAPĂDĂ DE HAOSUL DIN PARTID!

Vasilica Mihail, consilieră local USL la Hamcearca şi fostă membră în Delegaţia Permanentă Judeţeană PNL Tulcea şi-a anunţat demisia din partid, renunţând astfel şi la funcţia în care a fost aleasă de electorat. Doamna Mihail, o persoană extrem de activă în zona socio-culturală dar şi sportive a localităţii şi-a explicat demisia printr-un mesaj transmis colegilor:

„Dragi colegi liberali! Îmi permit să vă numesc aşa, deoarece chiar dacă am renunţat la calitatea de membru, rămân în continuare liberală. Demisia mea este doar o formă de protest faţă de schimbările de atitudine din interiorul PNL – alianţe/rupturi/alianţe pe care eu, ca simplu membru de la ţară, nu le înţeleg. Acestea au făcut mai mult rău decât bine PNL-ului pe care îl ştiam eu.

Cu respect, Vasilica Mihail “.

Discuţii aprinse pe tema potenţialei fuziuni cu PDL au avut loc şi în şedinţa de joi a liberalilor tulceni, atunci când au existat voci care şi-au exprimat nemulţumirea faţă de o colaborare cu anumite personaje din PDL Tulcea.