Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

DEPUTAȚII TULCENI GUDU ȘI ȘIȘCU, ACCIDENT RUTIER LA CONSTANȚA! DEPUTAȚII TULCENI GUDU ȘI ȘIȘCU, ACCIDENT RUTIER LA CONSTANȚA!
Deputații tulceni George Șișcu și Vasile Gudu au fost implicați astăzi într-un accident rutier la Constanța, în timp ce se întorceau de la mitingul... DEPUTAȚII TULCENI GUDU ȘI ȘIȘCU, ACCIDENT RUTIER LA CONSTANȚA!

Deputații tulceni George Șișcu și Vasile Gudu au fost implicați astăzi într-un accident rutier la Constanța, în timp ce se întorceau de la mitingul electoral PNL. Deși inițial s-a scris că, cei doi deputați liberali ar fi fost răniți, se pare că nu e nimic foarte grav.Cei doi ar avea însă mai multe coaste rupre, drept pentru care au fost internați în Spitalul din Constanța.Ulterior, deputatul Șișcu a fost transferat la București.

„Nu e nimic foarte grav,,a fost un șoc, vom afla mai multe după investigațiile de la spital“ spune președintele PNL Tulcea, Ștefan Ilie.

Deputatul Șișcu, cel care conducea autoturismul implicat în accident, susține că nu ar fi fost vina lui.

Echipaje medicale de pe cinci ambulanțe, pompieri și polițiști s-au deplasat la Mihail Kogălniceanu, pe DN2A, în apropierea aeroportului, unde a avut loc un accident în care au fost implicate un autobuz de transport persoane și un autoturism. Cinci victime ar fi fost rănite

„La data de 14.04.2019, ora 16:20, un bărbat în vârstă de 54 de ani, a condus un autoturism pe DN 2A, banda a II-a, dinspre Mihail Kogălniceanu către Ovidiu şi, ajungând la km 187 ( În faţa Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu), nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers şi a intrat în coliziune cu un autobuz, condus regulamentar pe banda I, în aceeaşi direcţie de mers, de un bărbat, în vârstă de 39 de ani.În urma impactului, autoturismul a părăsit partea carosabilă prin dreapta, răsturnându-se. A rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto şi a doi bărbaţi, de 32 şi respectiv 65 de ani, pasageri în auto, precum şi a unei femei, de 51 de ani, taxatoare în autobuz.”scrie Evenimentul Zilei din surse IPJ Constanța.

În replică, deputatul Șicu spune că lucrurile nu au fost așa cum spune Poliția și că vina nu i-ar aparține.

foto evz.ro