DEPUTATUL GEORGE ȘIȘCU A PARTICIPAT LA DESCHIDEREA BIENALEI INTERNAȚIONALE DE GRAVURĂ DANUBIUS

„Am avut astăzi privilegiul de a lua parte, în incinta Muzeului de Artă Tulcea, la deschiderea Expoziţiei – Concurs Bienala Internaţională de Gravură Contemporană Danubius, eveniment ajuns la cea de-a treia ediţie.
La această competiţie internaţională, 88 de artişti din 26 de ţări expun 113 lucrări. În plus, publicul poate admira gravura „Dans l’atelier, ou peintre, et modele examinant son portrait”, realizată de Pablo Picasso în 1965, gravură care face parte din colecţia George Şerban.
Unul dintre motivele participării mele este legătura veche de prietenie cu artistul tulcean Răzvan – Constantin „Zuzu” Caratănase, directorul acestui proiect.
Îi felicit pe cei care au avut ideea şi forţa de a o materializa, felicit autorităţile locale implicate într-o manifestare reprezentativă pentru municipiul şi judeţul nostru! Şi în artă, omul sfinţeşte locul.
Evenimentul este organizat de Institutul de Cercetări Eco – Muzeale „Gavrilă Simion” Tulcea, cu sprijinul Consiliului Judeţean Tulcea şi în parteneriat cu Primăria Municipiului Tulcea şi cu Uniunea Artiştilor Plastici din România.
Curatorii expoziției sunt Ibrahima Keita, Alice – Georgiana Fănaru, Ana – Maria Dincu.
Director de proiect: Zuzu Caratănase.
Până în octombrie, tulcenii şi turiştii au posibilitatea de vizita Bienala Internaţională de Gravură Contemporană Danubius, organizată la parterul Muzeului de Artă“

Deputat PNL George Șișcu