Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Deputatul George Șișcu, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Tulcea: „Fă-ți treaba bine și nu ai cum să dai greș” Deputatul George Șișcu, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Tulcea: „Fă-ți treaba bine și nu ai cum să dai greș”
„Fă-ți treaba bine și nu ai cum să dai greș, este deviza după care mă ghidez în activitatea mea politică, profesională și umană. Candidatura... Deputatul George Șișcu, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Tulcea: „Fă-ți treaba bine și nu ai cum să dai greș”

„Fă-ți treaba bine și nu ai cum să dai greș, este deviza după care mă ghidez în activitatea mea politică, profesională și umană.

Candidatura mea la Consiliul Județean pleacă de la un adevăr simplu, înțeles de toți tulcenii: nu mai putem aștepta, vremea promisiunilor a trecut, timpul amânărilor s-a încheiat.

Le mulțumesc tuturor colegilor mei din PNL Tulcea pentru încredere, Președintelui filialei noastre, Ștefan ILIE, Primarul Municipiului Tulcea și, nu în ultimul rând, îi mulțumesc președintelui Partidul Naţional Liberal, Nicolae Ionel Ciucă, pentru susținere.

Așa cum am spus-o astăzi în discursul meu, le pot garanta tuturor colegilor mei de partid, la fel și tuturor tulcenilor: în urma mandatelor mele de Președinte al CJ Tulcea nu veți avea nicio secundă vreun motiv să duceți privirea în pământ!

Din contra, vom vedea un județ cu tulceni mulțumiți. De viața lor, de oportunitățile pe care le au acasă, de statutul pe care îl au ca locuitori ai comunităților noastre atât de diverse și de minunate”.

Deputat George Șișcu, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Tulcea.

Comunicat de presă