Deputatul George Șișcu: „Guvernul PNL a fost demis pentru a fi blocat în a aplica pe viitor măsuri solicitate de societate“

O majoritate toxică și retrogradă din Parlament a demis Guvernul pentru a împiedica adoptarea proiectului pentru alegerea primarilor în 2 tururi, pe care Guvernul și-a angajat răspunderea, a declarat deputatul liberal George Șișcu.

„Motivele pentru care este demis Guvernul puteau fi ridicate în fața Curții Constituționale, astfel încât ea să decidă dacă poate sau nu poate fi aplicată alegerea în 2 tururi la primari în acest an. Doar CCR putea stabili acest lucru, însă PSD a refuzat să se ajungă la CCR, preferând un act de negare al democrației.

Guvernul PNL a fost demis pentru a fi blocat în a aplica pe viitor măsuri solicitate de societate, cu susținere masivă din partea românilor, dar care deranjează partide retrograde care nu mai au legătură cu cetățenii.

Moțiunea de cenzură vine după:

3 luni de guvernare PNL cu o cadență pe care România nu a mai văzut-o vreodată!

3 luni de guvernare în care ne-am pus în fața dezastrului pe care PSD-iștii l-au lăsat, în batjocura de guvernare pe care au produs-o în 3 ani de zile.

3 luni de guvernare pentru a salva România din fața unei prăpastii, în care am lucrat contra-cronometru, astfel încât românii să resimtă cât mai puțin din nenoricile pe care PSD le-a pus la cale.

3 luni de guvernare în care PNL a livrat neîncetat, după 3 ani de guvernare a PSD în care a irosit șanse istorice, a ratat oportunități pentru această țară care cu greu vor fi recăpătate.

3 luni de guvernare în numele românilor, pentru români, după cei 3 ani de guvernare ticăloasă a PSD împotriva românilor, sfidând toate principiile democratice, sfidând vocea poporului, sfidând interesele noastre naționale.

Da, uitându-ne înapoi astăzi suntem mulțumiți că am avut acest curaj nebun să preluăm guvernarea atunci când nimeni nu o râvnea, pentru că era complicat și dificil, cu multă muncă și multe riscuri.

Am avut curajul de a face ceea ce e corect și esențial pentru această țară, într-un moment în care România se afla la răscruce, și numai noi am avut acest curaj!“ transmite deputatul PNL George Șișcu.