Deputatul George Șișcu, la lansarea proiectului „Dezvoltare Port Tulcea – Etapa I“

Am participat alături de colegul meu Ștefan Ilie
, viitorul primar al Municipiului Tulcea și Președintele PNL Tulcea, la evenimentul de prezentare în mijlocul comunității noastre a proiectului „Dezvoltare Port Tulcea – Etapa I“.
Pe 8 septembrie m-am bucurat să asist chiar la semnarea contractelor de proiectare și execuție a lucrărilor. Ca membru al Comisiei de Transporturi în Camera Deputaților, ca viitor Președinte al Consiliului Județean și, mai ales, ca tulcean, apreciez ca vitală investiția de peste 64 de milioane de lei din fonduri europene și guvernamentale în port, fapt ce va conduce la creșterea traficului de mărfuri cu peste 50% anual, ajungând la peste 2 milioane de tone.
Le mulțumesc Directorul General al Administrației Porturilor Dunării Maritime Galați (APDM), Alexandru-Gabriel Șerban, Directorul General Adjunct Dan Tivilichi, Președintelui Consiliului de Administrație APDM, Marian Toniță, precum și Șefului Portului Tulcea, Marius Mitrea, pentru prezentare și deschiderea arătată.
De la preluarea guvernării, PNL a făcut pași uriași pentru a pune în ordine investițiile strategice și, pe fondul crizei economice declanșate de pandemie, a acționat ferm pentru ca toate proiectele de infrastructură publică să intre cât mai repede în șantier, iar cele care deja se derulează (exemplul Podului de peste Dunăre) să aibă finanțarea asigurată și să fie accelerate.
Dunărea navigabilă înseamnă pentru Tulcea o bogăție strategică care a fost ineficient și insuficient exploatată până acum din cauza lipsei investițiilor.
Asta înseamnă să pui dezvoltarea și binele oamenilor pe primul loc, nu să promiți măriri de salarii și pensii cu bani care, pur și simplu, nu există“! #SEPOATE
Deputat PNL Tulcea George Șișcu