Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Deputatul George Șișcu: „La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor! La mulți ani, de 8 Martie!” Deputatul George Șișcu: „La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor! La mulți ani, de 8 Martie!”
Principiile liberale pleacă de vechea deviză „Fapte, nu vorbe!”, unde accentul este pus pe a face, indiferent de sex, de vârstă, de religie. Iar... Deputatul George Șișcu: „La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor! La mulți ani, de 8 Martie!”

Principiile liberale pleacă de vechea deviză „Fapte, nu vorbe!”, unde accentul este pus pe a face, indiferent de sex, de vârstă, de religie. Iar femeile din PNL au arătat și tot arată cât de multe pot face!

În PNL și-au găsit un mediu propice pentru a se dezvolta, pentru a face ceea ce și-au dorit, pentru a clădi laolaltă România. Iar rezultatele se văd, de la puternica noastră organizație de femei din cadrul PNL Tulcea și până la exemplul dat de vicepremierul României, Raluca Turcan.

În fața lor, a tuturor femeilor, mă minunez și mă înclin. La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor! La mulți ani, de 8 Martie!