DEPUTATUL GEORGE ŞIŞCU: “SOLICIT MAI MULTĂ IMPLICARE DIN PARTEA CASEI DE ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE!”

siscu depSituaţia deficitului de medici din judeţul Tulcea şi în special din zona deltei este de ani de zile în atenţia autorităţilor însă soluţiile se lasă aşteptate, spune deputatul PNL George Şiscu.
Ţinând cont de faptul că unii medici fac sacrificii pentru a acoperi cât mai multe zone, în special în localităţile fără medic, anumite impuneri venite din partea Casei de Asigurări de Sănătate nu fac decât să pună beţe în roate.
“Cred că este nevoie de flexibilitate, de înţelegere din partea instituţiilor statului. Să înţeleagă că scopul final este pacientul, ajutorul dat oamenilor şi nu încurajarea birocraţiei, să ne ascundem după hârtii şi birouri în timp ce medicii sunt traşi de urechi pentru că fac eforturi să acorde asistenta medicală pe la sate măcar câteva ore, fiecare cum îi permite timpul. Cer Casei de Asigurări de Sănătate Tulcea să se implice pentru a sprijini cadrele medicale, nu pentru a limita activitatea acestora, aşa cum au fost unele cazuri în judeţ” a declarat deputatul George Şişcu.