Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Singurul parlamentar din opoziţie, pentru ca să fim seriaşi, de celălalt oricum nu veţi mai auzi niciodată, deputatul Vasile Gudu ar trebui să trăiască...

Singurul parlamentar din opoziţie, pentru ca să fim seriaşi, de celălalt oricum nu veţi mai auzi niciodată, deputatul Vasile Gudu ar trebui să trăiască într-un rai politic. Mai exact ar avea de turnat la critici sub formă de interpelări, întrebări, etc, în mai toate domeniile, că doar de, aşa e în opoziţie, critici tot ce mişcă sau mai exact tot ce nu prea mişca, în situaţia actuală.
După un an de mandat, probabil săracul Gudu sta cu mâinile în şolduri şi nu poate înţelege cum de l-au întrecut alţi parlamentari la capitolul interpelări, mai exact reproşuri la adresa Guvernului. Da, exact, colegi parlamentari de Tulcea, adică restul, adică aflaţi la putere! Da domne, colegii miniştrilor şi secretarilor de stat puşi de USL, al premierului Ponta şi vicepremierului Dragnea, etc, se trag de mânecă în interpelări, ba că nu e bine cu una, cu alta, că de ce nu se face, aşa putere, să fure până şi pâinea interpelărilor de la gura opoziţiei n-am mai văzut niciodată. Să se fi scumpit în aşa hal benzina de nu mai ajung cei de la putere la ministere să rezolve simplu, că în cadrul partidului, colegi de, problemele judeţului? Nu mai vin oamenii la o ciorbă de peşte, că tot veni vara şi se umple baltă de oficialităţi, hop se umple spaţiul virtual de interpelări şi nu-i mare bai dar parcă vezi domnu Gudu că mâine poimâine colegii parlamentari tulceni de la putere, sătui de câte interpelări trimit degeaba colegilor, o pun şi de o moţiune de cenzură şi te trezeşti iar la putere. Să mai spui că nu-i viaţă uşoară în opoziţie!