Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

DEPUTATUL POPA A DEMISIONAT DIN PNL ŞI VA SPRIJINI CANDIDAŢII ALDE TULCEA: „PNL RISCĂ SĂ AIBĂ SOARTA ŢĂRĂNIŞTILOR” DEPUTATUL POPA A DEMISIONAT DIN PNL ŞI VA SPRIJINI CANDIDAŢII ALDE TULCEA: „PNL RISCĂ SĂ AIBĂ SOARTA ŢĂRĂNIŞTILOR”
Fost preşedinte al PNL Tulcea, deputatul Octavian Popa şi-a anunţat la finele săptămânii trecute demisia din partid şi totodată a anunţat că va sprijini... DEPUTATUL POPA A DEMISIONAT DIN PNL ŞI VA SPRIJINI CANDIDAŢII ALDE TULCEA: „PNL RISCĂ SĂ AIBĂ SOARTA ŢĂRĂNIŞTILOR”

IMG_8265Fost preşedinte al PNL Tulcea, deputatul Octavian Popa şi-a anunţat la finele săptămânii trecute demisia din partid şi totodată a anunţat că va sprijini candidaţii ALDE Tulcea.
“E multă mâhnire în sufletul meu pentru că sunt membru al PNL de peste 26 de ani. Mult timp PNL a fost un adevărat bastion al democraţiei, al libertăţii de exprimare, au fost voci critice, acum nu se mai întâmpla aşa ceva şi mă uit cu tristeţe, că de altceva nu a mai rămas loc, la colegii mei care sunt împietriţi de spaimă în faţa noii conducere. Eu chiar dacă nu mai sunt omul curajos care am ieşit la Revoluţie, la mitinguri, cred că nu mi-am pierdut curajul, aşa că anunţ public că demisionez din Partidul Naţional Liberal, cu regret. Anunţ că voi rămâne deputat independent.
Sunt multe lucruri foarte rele de spus, lucruri ce se întâmplă în PNL. Este evident că în Partidul Naţional Liberal nu mai există nici o regulă care să reglementeze anumite abuzuri, cum a fost cazul meu. Am stat de vorbă cu alţi prieteni liberali şi am ajuns la concluzia că din păcate PNL risca să păţească ceva mai rău decât ţărăniştii. Să ştiţi că poţi pierde alegeri dar nu e o nenorocire, e un accident trecător, poţi să ieşi din viaţa politică dar nici acolo nu e o nenorocire, dar dacă ajungi să te acoperi de ridicol, deabia atunci e o nenorocire.
Declar public şi deschis că voi sprijini în aceste locale liste ALDE de consilieri locali şi judeţeni şi pe acei primari care fac parte din ALDE dar şi din alte partide dacă voi considera că fac lucruri bune pentru comunitate, voi anunţa public şi prin intermediul unor afişe” a declarant Octavian Popa.
Octavian Popa este a fost alături de Crin Antonescu membru fondator al organizaţiei PNL Tulcea şi a fost recent îndepărtă din funcţia de copreşedinte al organizaţiei judeţene dup ace conducerea centrală a decis numirea în funcţia de preşedinte a deputatului Vasile Gudu, fost membru PDL.