Deputatul Șișcu a participat la ședința solemnă consacrată depunerii jurământului președintelui Klaus Iohannis

Deputatul liberal George Șișcu a participat le ceremonia  depunerii juramantului de către președintele Klaus Iohannis, precum și la o serie de manifestări dedicate revoluției din 1989.

„În Ziua Memoriei Victimelor Comunismului în România, am adus un pios omagiu celor care au suferit pentru ca noi astăzi să trăim într-o societate democratică. Totodată mi-aș dori ca acesta să fie un moment de reflecție pentru ca România să nu se mai întoarcă niciodată în iadul dictaturii. Să nu uităm: libertatea se câștigă foarte greu, dar se poate pierde foarte ușor !

Deasemenea, am participat la ședința solemnă a Camerei Deputaților și Senatului României, consacrată depunerii jurământului președintelui Klaus Iohannis. Îl felicit cu această ocazie pe Președintele României și îi urez mult succes în acest nou mandat !

Am fost onorat să asist la spectacolul oferit de Orchestra simfonică și Corul Filarmonicii „George Enescu”  care au interpretat Recviemul de Volfgang Amadeus Mozart, la Ateneul Român, cu prilejul evenimentului de comemorare a 30 de ani de la Revoluție“ transmite deputatul George Șișcu.