Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

DEPUTATUL ȘIȘCU A PARTICIPAT LA SEMNAREA CONTRACTULUI PENTRU NOUA SALĂ POLIVALENTĂ DIN MUNICIPIUL TULCEA DEPUTATUL ȘIȘCU A PARTICIPAT LA SEMNAREA CONTRACTULUI PENTRU NOUA SALĂ POLIVALENTĂ DIN MUNICIPIUL TULCEA
Am participat ieri, împreună cu dl. Ilie ȘTEFAN, Preș. PNL Tulcea, la semnarea contractul de achiziție publică referitor la începerea proiectării și execuției tuturor... DEPUTATUL ȘIȘCU A PARTICIPAT LA SEMNAREA CONTRACTULUI PENTRU NOUA SALĂ POLIVALENTĂ DIN MUNICIPIUL TULCEA

Am participat ieri, împreună cu dl. Ilie ȘTEFAN, Preș. PNL Tulcea, la semnarea contractul de achiziție publică referitor la începerea proiectării și execuției tuturor lucrărilor necesare pentru construirea Sălii Polivalente a Municipiul Tulcea, prin intermediul și cu ajutorul Ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion ŞTEFAN.

În continuare, Guvernul PNL susţine, promovează şi asigură de asemenea procesul de investiții esențial pentru progresul lucrărilor, atât începute anterior, cât și pentru proiectele viitoare.

Este esențială începerea construirii unei noi Săli Polivalente în orașul Tulcea deoarece aceasta va putea găzdui toate competițiile sportive ce vor avea loc aici, cu ajutorul dotărilor implementate la standard european.

Deși spațiul public abundă de speculații și acuzații conform cărora Guvernul PNL nu va mai aloca fonduri necesare pentru comunitățile locale, este clar că acest lucru nu se va întâmpla.

Un program de investiții susținut de stat este vital pentru comunitățile ce nu beneficiază de fonduri suficiente și tocmai de aceea, liberalii vor continua să încurajeze și să susțină toate investițiile necesare.

DEPUTAT PNL TULCEA, GEORGE ȘIȘCU