DEPUTATUL ŞIŞCU: „Dragnea, Tudose, PSD și ALDE și-au bătut joc de pensionari “!

siscu depDeputatul liberal George Şişcu critica vehement anunţul privind amânarea Legii pensiilor, Lege ce trebuia adoptată până la 1 octombrie anul curent și aplicată pentru 2018.
„Ce altceva decât recunoașterea unui eșec de proporții este anunțul lui Dragnea că Legea pensiilor nu va fi gata în acest an, așa cum au trâmbițat peste tot? I-a obligat cineva să vină cu asemenea anunțuri care au creat un orizont de așteptare extraordinar? Au făcut-o din dorința de a acoperi realitatea creșterii prețurilor, a inflației, scăderile veniturilor și degradarea nivelului de trai. Iată că și această minciună s-a spart.
Ce altceva decât recunoașterea eșecului este faptul că Dragnea motivează amânarea Legii Pensiilor cu argumentul că „niciunul dintre noi nu știa, nu avea dimensiunea grozăviei din interiorul sistemului de pensii din România”. Ori minte, ori recunoaște că sunt total incompetenți.
Au avut tot timpul, în zece luni de guvernare, să aibă toate datele despre sistemul public de pensii. Înseamnă că ANAF și Casa de Pensii sunt sub orice critică și n-au făcut nimic să le eficientizeze, le-au politizat.
Apoi nu era un secret pentru nimeni – și cu atât mai mult pentru ei – deficitul enorm și în creștere al sistemului public de pensii – deficit la care au contribuit din măsurile populiste și discriminatorii pe care le-au promovat și susținut.
Cu doar o lună în urmă, premierul Tudose trâmbița randamentul superior al sistemului public de pensii față de acela al Pilonului 2 de pensii (administrat privat). Ne spunea că statul e un administrator mai bun. Acum Dragnea ne spune că statul a fost atât de bun administrator încât în sistemul lăudat de Tudose este o grozăvie a cărei dimensiune nu o știau. Când mint și când sunt serioși? Mint tot timpul și răsucesc minciuna în funcție de conjuncturi “transmite deputatul liberal George Şişcu.