Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

DEPUTATUL ȘIȘCU, ÎNTÂLNIRE CU REPREZENTANȚII AMBASADEI SUDANULUI DEPUTATUL ȘIȘCU, ÎNTÂLNIRE CU REPREZENTANȚII AMBASADEI SUDANULUI
Deputatul liberal George Șișcu, membru în Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Sudan, a fost invitatul excelenței sale domnul Abdelhafiez ELAWAD, ambasadorul Republicii SUDAN,... DEPUTATUL ȘIȘCU, ÎNTÂLNIRE CU REPREZENTANȚII AMBASADEI SUDANULUI

Deputatul liberal George Șișcu, membru în Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Sudan, a fost invitatul excelenței sale domnul Abdelhafiez ELAWAD, ambasadorul Republicii SUDAN, la o întâlnire de lucru ce a avut loc la sediul ambasadei.
„Excelența sa și-a exprimat dorința de a reuși să aducă relațiile româno-sudaneze cel puțin la nivelul la care au fost înainte de embargoul aplicat Republicii Sudan.
Statul african oferă numeroase oportunități de afaceri, este un stat stabil care vrea să recupereze rapid decalajul față de statele dezvoltate.
La întâlnire au participat membrii ai grupului de prietenie româno-sudanez, precum și excelența sa Doamnă Israel BAKHIET, secretar și consul al ambasadei.
La sfârșitul întrevederii am acceptat cu plăcere invitația domnului ambasador de a efectua o vizită în Sudan “a declarat deputatul tulcean George Șișcu.