Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

DEPUTATUL ȘIȘCU: „O NOUĂ PROMISIUNE PENTRU CENTURA BABADAGULUI “ DEPUTATUL ȘIȘCU: „O NOUĂ PROMISIUNE PENTRU CENTURA BABADAGULUI “
Deputatul liberal George Șișcu a semnalat în numeroase rânduri problema centurii Babadagului, un drum aflat în stare jalnică. „Zilele trecute la Tulcea conducerea CNAIR... DEPUTATUL ȘIȘCU: „O NOUĂ PROMISIUNE PENTRU CENTURA BABADAGULUI “

Deputatul liberal George Șișcu a semnalat în numeroase rânduri problema centurii Babadagului, un drum aflat în stare jalnică.
„Zilele trecute la Tulcea conducerea CNAIR a anunțat că în scurt timp va începe a treia licitație pentru desemnarea unei firme care să repare acest drum, după ce primele două licitații au fost anulate. Sper că a treia oară să fie cu noroc pentru locuitorii orașului Babadag “a declarat deputatul George Șișcu.
Acest drum este foarte important, pentru că are rolul de a prelua traficul greu ce tranzitează orașul Babadag. De foarte mult timp, șoseaua este într-o stare deplorabilă, plină de gropi. Din acest motiv, locuitorii din zonă trebuie să suporte zgomotul infernal, praful și trepidațiile produse de mașinile de mare tonaj ce trec pe această stradă.
În plus, transportatorii se plâng la rândul lor că își strică mașinile. Tot ce ținea de primărie, a fost realizat în zonă: canalizare și alimentare cu apă. Drumul însă aparține Companiei Naționale de Infrastructură Rutieră.