DEPUTATUL ȘIȘCU ȘI FOSTUL PREFECT IORDAN DESCHID LISTELE CANDIDAȚILOR PNL PENTRU PARLAMENT

Deputatul George Șișcu și fostul prefect Cristian Alexandru Iordan deschid listele liberalilor tulceni pentru Parlament, având practic mandatele deja „în buzunar “. PNL Tulcea a validat ieri seară în cadrul ședinței online a Comitetului Director lista candidaților pentru alegerile stabilite cel puțin deocamdată pentru data de 6 decembrie.

George Șișcu este primul pe lista pentru Camera Deputaților, urmat de Michael Gudu, Doina Săcui și Bogdan Vasilescu.

La Senat, lista este deschisă de Alexandru Cristian Iordan, urmat de Gheorghe Tilinca (primarul comunei Casimcea), Claudia Frandeș și Nicolae Bibu.

„Cred că am confirmat încrederea acordată de electoratul tulcean la alegerile din 2016, le mulțumesc și colegilor liberali pentru susținere. Primarii din județ au găsit mereu un sprijin și ușa deschisă la cabinetul meu indiferent de culoarea politică pentru rezolvarea diverselor probleme care au necesitat intervenții parlamentare sau sprijin la nivel de ministere, la fel va fi și in continuare. Eu cred, și primarii o pot confirma, că în Parlament nu contează cât de mult te faci remarcat la televizor sau cât de mult vorbești ci contează să poți ajuta comunitatea, rezolvarea unor probleme punctuale “a declarat deputatul George Șișcu.

„Este prima dată, după 18 ani de activitate în cadrul Filialei Tulcea a Partidului Național Liberal, când sunt propus pentru o funcție de parlamentar al României, fapt pentru care țin să le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată.

Ţin să îi asigur pe toți locuitorii județului, că toată experiența profesională și politică acumulată în toți acești ani, va fi folosită pentru dezvoltarea județului.
Din păcate, există un mare decalaj între resursele naturale din județul nostru și dezvoltarea economică, iar pentru a reduce acest decalaj este nevoie de o clasă politică implicată care să legifereze în favoarea cetățeanului și a bunăstării acestuia.

Cu două mandate de Prefect al județului Tulcea, cunosc problemele cu care ne confruntăm. Cred că prin inițiative legislative adecvate la realitățile județului, în mod transparent şi implicând cetățenii sau părțile interesate (agenţi economici sau autorități publice) putem schimba în bine viața noastră” a declarat fostul prefect Cristian Iordan.