Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

În plin sezon turistic zona falezei Dunării, acolo unde ajung mai toți turiștii români și străini ce se îmbarcă spre Delta Dunării, arată ca...

În plin sezon turistic zona falezei Dunării, acolo unde ajung mai toți turiștii români și străini ce se îmbarcă spre Delta Dunării, arată ca după bombardament. 

După ce că faleza arată jalnic deoarece nu a fost reabilitată de ani de zile, Primăria a deschis noi șantiere mai mici și mai mari în această zonă turistică, în plin sezon. Gropi pline de apă și noroi, uitate de constructori, gunoaie cât cuprinde și șanțuri abandonate, acesta este peisajul ce îi întâmpină pe turiști la Tulcea.

Zilele trecute Primăria a deschis un nou șantier într-o zonă de promenadă prin care se făcea tradițional accesul între oraș și malul Dunării, zona cea mai frecventată de tulceni și turiști, zonă ce  va fi reabilitată cu pavele și borduri noi.

„Au stat degeaba luni de zile și acum s-au apucat de săpat și închis zona, tot orașul este un șantier, plin de praf, gropi, e jale“, spun oamenii ce sunt nevoiți să ocolească zona „Trei fântâni“.

Reprezentanții Primăriei se scuză pentru disconfort și spun că lucrările de reabilitare din oraș vor mai dura aproximativ doi ani, acestea fiind curpinse într-un master plan ce vizează reabilitarea rețelelor de canalizare și apă, dar și a zonelor pietonale.