Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Dezbaterea publică a proiectului Legii Turismului Dezbaterea publică a proiectului Legii Turismului
Prefectul Judeţului Tulcea, domnul Lucian Furdui, a participat luni, 25 septembrie 2017, la dezbaterea publică a proiectului Legii Turismului, dezbatere ce a avut loc... Dezbaterea publică a proiectului Legii Turismului

ptf ctaPrefectul Judeţului Tulcea, domnul Lucian Furdui, a participat luni, 25 septembrie 2017, la dezbaterea publică a proiectului Legii Turismului, dezbatere ce a avut loc la sediul Prefecturii Constanţa.

La această dezbatere iniţiată de domnul ministru Mircea Titus Dobre, ministrul Turismului, au mai participat prefecţii din judeţele Constanţa, Vrancea, Buzău, Brăila şi Galaţi precum şi reprezentanţi ai asociaţiilor sau organizaţiilor de turism din judeţele din sud estul României.

Judeţul Tulcea a mai fost reprezentat la această dezbatere de Mihai Pavel şi Anica Madar din partea Instituţiei Prefectului Judeţul Tulcea, Eugen Ion, preşedinte ACOR Tulcea, Marius Gheorghe Strat, din partea Consiliului Judeţean Tulcea, iar din partea Asociaţiei Patronatului din Turism Delta Dunării de Daniel Iluşcă, preşedinte, şi respectiv Iulian Diaconu, vicepreşedinte.

„Consider că această dezbatere publică a fost benefică atât structurilor guvernamentale care au iniţiat acest proiect de lege cât mai ales organizaţiilor şi asociaţiilor din domeniul turismului care şi-au exprimat puncte de vedere constructive cu scopul de a îmbunătăţi acest proiect pentru a deveni o lege mai bună.”, a declarat prefectul judeţului Tulcea, Lucian Furdui.