Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

DIN INIŢIATIVA UNUI PARLAMENTAR DE TULCEA, ELEVII DE LICEU VOR CIRCULA GRATUIT CU TRENUL! DIN INIŢIATIVA UNUI PARLAMENTAR DE TULCEA, ELEVII DE LICEU VOR CIRCULA GRATUIT CU TRENUL!
Contrar zvonurilor gen Radio Erevan, nu doar ca studenţii vor putea călători gratuit cu trenul dar mai nou, după un amendament propus de senatorul... DIN INIŢIATIVA UNUI PARLAMENTAR DE TULCEA, ELEVII DE LICEU VOR CIRCULA GRATUIT CU TRENUL!

teodoroviciContrar zvonurilor gen Radio Erevan, nu doar ca studenţii vor putea călători gratuit cu trenul dar mai nou, după un amendament propus de senatorul PSD Eugen Teodorovici, şi elevii de liceu vor putea face acelaşi lucru.
„Pentru clarificarea situației referitoare la gratuitatea transportului pe calea ferată pentru studenți doresc să fac următoarele precizări: în calitatea mea de senator în cadrul Comisiei de buget și finanțe din Senatul României, am făcut un singur amendament la proiectul de lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr.2/2017 privind unele măsuri fiscal-bugetare, precum şi modificarea şi completarea unor acte normative şi anume aplicarea acestei gratuități şi pentru clasele IX -XII.
Este singurul amendament ce a primit votul comisiei din care fac parte. Transportul pe calea ferată rămâne gratuit pentru studenți “
A declarat Eugen Teodorovici, senator de Tulcea.