DIN NOU PROBLEME CU APA LA MĂCIN

deputatul Radu Anișoara

Deputatul tulcean Anișoara Radu se implică din nou în rezolvarea problemelor legate de furnizarea apei în orașul Măcin, solicitănd răspunsuri oficiale de la conducerea Aquaserv Tulcea.

“La fel s-a întâmplat anul trecut când, oamenii disperați din cauza faptului că-n miezul verii nu aveau apă decât cu țârâita iar dialogul cu reprezentanții administrației publice locale era extreme de defectuos. Am mers la Măcin, am vorbit cu oamenii, am făcut toate diligențele necesare și am inceput discuțiile cu Aquaserv. După toate discuțiile de anul trecut lucrurile s-au îmbunătățit într-o mica măsură cu promisiunea că problem invocate de cetățeni urmează să-și găsească rezolvarea prin investiții absolut necesare.Pentru că, în mod evident acest lucru nu s-a întâmplat, revin cu notificările publice la care voi încerca să obțin niște răspunsuri în perioada imediat următoare

  1. De ce furnizarea apei potabile continuă să fie atât de deficitară, cu întreruperi de mai multe ore în fiecare zi și cu presiune redusă în multe dintre cartierele orașului? Aquaserv, furnizorul de apă potabilă din orașul Măcin, a promis că va remedia această stare de fapt care crează atâtea probleme măcinenilor. Ce s-a rezolvat în aproape un an de la ultima discuție în condițiile în care se pare că întreaga rețea de furnizare a apei are nevoie de reparații temeinice?
  2. Care sunt proiectele concrete pe care le aveți în derulare pentru ca măcar o parte dintre problemele invocate de locuitorii orașului Măcin să-și găsească rezolvare?“ a anunțat deputatul tulcean.