DIN NOU PROBLEME CU APA LA MĂCIN

deputatul Radu Anișoara

Deputatul tulcean Anișoara Radu se implică din nou în rezolvarea problemelor legate de furnizarea apei în orașul Măcin, solicitănd răspunsuri oficiale de la conducerea Aquaserv Tulcea.

“La fel s-a întâmplat anul trecut când, oamenii disperați din cauza faptului că-n miezul verii nu aveau apă decât cu țârâita iar dialogul cu reprezentanții administrației publice locale era extreme de defectuos. Am mers la Măcin, am vorbit cu oamenii, am făcut toate diligențele necesare și am inceput discuțiile cu Aquaserv. După toate discuțiile de anul trecut lucrurile s-au îmbunătățit într-o mica măsură cu promisiunea că problem invocate de cetățeni urmează să-și găsească rezolvarea prin investiții absolut necesare.Pentru că, în mod evident acest lucru nu s-a întâmplat, revin cu notificările publice la care voi încerca să obțin niște răspunsuri în perioada imediat următoare

  1. De ce furnizarea apei potabile continuă să fie atât de deficitară, cu întreruperi de mai multe ore în fiecare zi și cu presiune redusă în multe dintre cartierele orașului? Aquaserv, furnizorul de apă potabilă din orașul Măcin, a promis că va remedia această stare de fapt care crează atâtea probleme măcinenilor. Ce s-a rezolvat în aproape un an de la ultima discuție în condițiile în care se pare că întreaga rețea de furnizare a apei are nevoie de reparații temeinice?
  2. Care sunt proiectele concrete pe care le aveți în derulare pentru ca măcar o parte dintre problemele invocate de locuitorii orașului Măcin să-și găsească rezolvare?“ a anunțat deputatul tulcean.

Un răspuns la DIN NOU PROBLEME CU APA LA MĂCIN

  1. Damaschin C-tin spune:

    Respect stimata d-na! Se pare ca sunteti printre putinii care faceti dovada ca va meritati locul in politica. Intrucat noi suntem incapabili, cel putin asta am aratat far drept de contestatie, adepti ai „sa se faca”, apelam. Noi stricam, altii sa rezolve! Indiscutabil, problema este creata de exact in aceasta ordine: cetatenii orasului Macin, autoritatule locale, Aquaserv. Toti se multumesc sa caute vinovati. Stiam ca nu prea ne putem spala aceasta „solutie”. Dar, „pe maini” se pare ca, da! De la nivelul dv sa le aduceti aminte de asta. Este tot ce puteti face. Noi, mai departe vom injura si vom….astepta. Niciun deget nu vom misca! Sau poate da, cand samanta se va spargea, berea destupa si un mare si patriotic indemn „huo!”, vom da! Tre sa facem si altceva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
11 − 1 =