Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

DISPUTE ÎN PNL: ARIPA HOGEA CERE RETRAGEREA CANDIDATEI ZIBILEANU,COAFURA REZISTĂ…. DISPUTE ÎN PNL: ARIPA HOGEA CERE RETRAGEREA CANDIDATEI ZIBILEANU,COAFURA REZISTĂ….
Două şedinţe furtunoase au avut loc la finele săptămânii la sediul PNL Tulcea, imediat după ce primarul Constantin Hogea a anunţat că va candida... DISPUTE ÎN PNL: ARIPA HOGEA CERE RETRAGEREA CANDIDATEI ZIBILEANU,COAFURA REZISTĂ….
Oferta electorală

Oferta electorală

Două şedinţe furtunoase au avut loc la finele săptămânii la sediul PNL Tulcea, imediat după ce primarul Constantin Hogea a anunţat că va candida din nou. Scopul anunţului făcut de Hogea- pentru că a fost doar un anunţ şi nu o depunere oficială a candidaturii, a fost acela de a afla poziţia colegilor din PNL.
După ce mai mulţi susţinători mai mult sau mai puţin politici, mai degrabă afiliaţi grupului de interese din jurul primarului Hogea şi al bugetului local au cerut ca PNL să îşi retragă candidatul, pe doamna Ştefana Zibileanu, şi să îl susţină pe „independentul “Constantin Hogea, mulţi se aşteptau că vineri candidatul Zibileanu să anunţe că se retrage, pe modelul Stolojan.
Dovedind că totuşi nu este o simplă marionetă în acest joc al candidaţilor, Zibileanu nu a renunţat, aşa cum se preconiza, în cadru unei şedinţe live pe facebook, însă a şi ocolit cu eleganţă subiectul candidaturii lui Hogea şi a unei eventuale retrageri, deşi a fost întrebată direct.
Brusc au început şi vechii liberali să ridice iar capul, după scurte discuţii avute joi şi vineri la fostul sediu principal de pe strada Gării, reieşind că dacă se retrage Zibileanu, normal ar fi să candideze Motoc, în nici un caz să rămână PNL fără candidat şi să îl susţină pe Hogea.
După ce a aruncat aceasta piatră – anunţ, Hogea mai are două zile să analizeze situaţia, să vadă cum s-au împărţit taberele şi va decide dacă rupe sau nu din nou PNL în două sau chiar trei aripi…