Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Distrugerea interfonului în scara unui bloc, una dintre faptele sancționate de jandarmii tulceni în acest sfârșit de săptămână    Distrugerea interfonului în scara unui bloc, una dintre faptele sancționate de jandarmii tulceni în acest sfârșit de săptămână   
O femeie  din municipiul Tulcea a solicitat ieri, 17 martie 2024, sprijinul jandarmilor, reclamând faptul că doi bărbați, aflați în stare de ebrietate, au... Distrugerea interfonului în scara unui bloc, una dintre faptele sancționate de jandarmii tulceni în acest sfârșit de săptămână   

O femeie  din municipiul Tulcea a solicitat ieri, 17 martie 2024, sprijinul jandarmilor, reclamând faptul că doi bărbați, aflați în stare de ebrietate, au distrus interfonul în scara blocului unde aceasta locuiește.

Când au ajuns la fața locului, jandarmii au identificat doi bărbați în vârstă de 37 de ani, respectiv, 42 de ani, care au declarat că au consumat mai multe pahare de alcool pe o bancă în fața blocului, iar la un moment dat, pentru că era frig, au hotărât să intre în scara unui bloc. Cei doi au precizat că din cauza paharelor băute în plus, au smuls din perete cablurile interfonului, distrugându-l fără motiv.

 Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele bărbaților actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL