Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

DOCTORUL VÂLCU A DAT PDL PE PSD! HOGEA POATE PIERDE MAJORITATEA ÎN CONSILIUL LOCAL! DOCTORUL VÂLCU A DAT PDL PE PSD! HOGEA POATE PIERDE MAJORITATEA ÎN CONSILIUL LOCAL!
Consilierul local PDL Dumitru Valcu s-a înscris ieri în PSD, adeziunea fiind aprobată de forul politic municipal. Trecerea a fost confirmată şi de primarul... DOCTORUL VÂLCU A DAT PDL PE PSD! HOGEA POATE PIERDE MAJORITATEA ÎN CONSILIUL LOCAL!

Consilierul local PDL Dumitru Valcu s-a înscris ieri în PSD, adeziunea fiind aprobată de forul politic municipal. Trecerea a fost confirmată şi de primarul Hogea, preşedintele PDL.

În consiliul local grupul PSD va avea sapte consilieri, după validarea unui nou consilier, Mircea Teodorescu, acesta înlocuindu-l pe demisionatul Ciprian Pericleanu.

Din câte se pare, zilele trecute a fost semnat şi protocolul de colaborare între PSD şi PPDD Tulcea, astfel încât la nivelul Consiliului Local Tulcea se poate forma o nouă majoritate cu ajutorul unui alt consilier ce va opta să rămână independent, acesta urmând să îşi anunţe decizia miercuri!

Consiliul Local Tulcea are 21 de consilieri, în momentul de faţă aceştia fiind împărţiţi astfel:8 PDL, 7 PSD (după opţiunea consilierului Valcu), 3 PNL, 3 PPDD.

Președintele PSD Tulcea, Horia Teodorescu, a confirmat faptul că dr. Dumitru Vâlcu a devenit membru PSD. Prin urmare, acesta va activa în cadrul grupului social – democrat din cadrul Consiliului Local Tulcea. Șeful social – democraților județeni insistă, însă, asupra faptul că PSD nu și-a făcut un scop din atragerea de primari sau de consilieri din alte partide, dar este de părere că, în acest context, fiecare ales are dreptul să opteze pentru formațiunea pe care o simte mai aproape de proiectul lui administrativ și politic.