Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Doi minori acuzați de tâlhărie cu violență, trimiși in judecată Doi minori acuzați de tâlhărie cu violență, trimiși in judecată
Recent, Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea a finalizat cercetările şi a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpaţilor minori... Doi minori acuzați de tâlhărie cu violență, trimiși in judecată

Recent, Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea a finalizat cercetările şi a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpaţilor minori B.N.C. şi A.D.H , pentru săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că în seara zilei de 30.04.2022, în jurul orelor 23.30, inculpaţii minori fiind pe o stradă din zona centrală a municipiului, au observat o persoană de sex masculin care aştepta într-o staţie de taxi şi în baza unei rezoluţii infracționale comune de a tâlhării, s-au deplasat către persoana vătămată asupra căreia au exercitat acte de violenţă până ce aceasta a căzut la pământ iar apoi au deposedat-o de un portofel cu bani şi un ceas de mână.
În cursul urmăririi penale faţă de inculpaţii minori B.N.C. şi A.D.H. a fost luată măsura arestului preventiv iar în urma finalizării urmăririi penale, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpaţilor.
Cauza a fost trimisă spre competentă soluţionare la Judecătoria Tulcea.