Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

DOI PRIMARI ŞI ZECI DE CONSILIERI AU PĂRĂSIT P.N.L. PENTRU P.L.R.TULCEA! DOI PRIMARI ŞI ZECI DE CONSILIERI AU PĂRĂSIT P.N.L. PENTRU P.L.R.TULCEA!
Anunţul a fost făcut public de preşedintele interimar al organizaţiei judeţene Tulcea a Partidului Liberal Reformator, Paul Cononov, în prima conferinţă de presă organizată... DOI PRIMARI ŞI ZECI DE CONSILIERI AU PĂRĂSIT P.N.L. PENTRU P.L.R.TULCEA!

Anunţul a fost făcut public de preşedintele interimar al organizaţiei judeţene Tulcea a Partidului Liberal Reformator, Paul Cononov, în prima conferinţă de presă organizată vineri la sediul organizaţiei, pe strada Libertăţii nr.101.

Doi primari cu state vechi în P.N.L. au plecat din partid, este vorba de primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Alexe Anastase şi de primarul comunei Chilia Veche, Georgeta Ciupitu.

„Am avut mai multe contacte cu aleşii locali din judeţ, primari şi consilieri, ni s-au alăturat pentru a îl susţine pe Calin Popescu Tăriceanu, în afara celor doi primari a mai venit la P.L.R. şi viceprimarul comunei Ceamurlia de Jos, apoi o lungă serie de consilieri locali din întreg judeţul.La această dată avem reprezentanţi în aproape fiecare localitate din judeţ, deşi am început de puţin timp organizarea avem aproximativ 200 de membrii “a declarat preşedintele interimar Paul Cononov.

Acesta a prezentat şi componenta biroului de conducere a organizaţiei judeţene, alcătuit din vicepreşedinţii Petre Badea şi Alexe Anastase, preşedintele organizaţiei municipal este consilierul local Mihail Anatoli, cel care va coordona şi secretariatul organizaţiei, Paul Rizu, preşedintele organizaţiei de tineret, Marian Bădără, şi Gheorghe Mangulica, membri ai Biroului Permanent Teritorial. Primarul Alexe Anastase va coordona campania electorală. „Este o chestiune de natură juridică, Partidul Naţional al Mediului se regăseşte pe lista partidelor, în urma congresului au intervenit modificări, de stătut, nume, sigla, evident hotărârea a fost transmisă instanţei aceasta urmând să se pronunţe, lucrurile se vor lămuri în scurtă vreme, aproape fiecare formaţiune politică a trecut prin această procedură “a lămurit Cononov problema înregistrării partidului.

„Uşa noastră este deschisă, vă aşteptam la sediu din strada Libertăţii, numărul 101, nu aşteptam neapărat doar aleşi locali, nu acesta este scopul nostru de a racola aleşi, aşteptăm pe oricine vrea să facă parte dintr-o echipă performanţă, cu un proiect politic de succes “a mai declarat Paul Cononov.

Targetul organizaţiei la alegerile prezidenţiale este obţinerea unui rezultat de 10% pentru candidatul Calin Popescu Tăriceanu, candidat ce va ajunge la Tulcea pentru a se întâlni cu simpatizanţii pe data de 10 octombrie, la sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Judeţean.