Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

DOI TULCENI REŢINUŢI ÎN BAZA UNOR MANDATE INTERNAŢIONALE DE ARESTARE DOI TULCENI REŢINUŢI ÎN BAZA UNOR MANDATE INTERNAŢIONALE DE ARESTARE
La 4 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale împreună cu cei din cadrul Postului de Poliție Ostrov au depistat pe raza... DOI TULCENI REŢINUŢI ÎN BAZA UNOR MANDATE INTERNAŢIONALE DE ARESTARE

34945 6 dias mascati sinucigas popa cristian 9La 4 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale împreună cu cei din cadrul Postului de Poliție Ostrov au depistat pe raza localității Ostrov, județul Tulcea, doi bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 26 de ani, din localitatea Ostrov, împotriva cărora autoritățile judiciare din Belgia au emis mandate europene de arestare pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și furt.
Persoanele în cauză- ION MIHAI – GABRIEL şi BĂLUŢĂ VIOREL-OCTAVIAN au fost prezentati Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care a luat măsura reținerii acestora pentru 24 de ore.
Ulterior Curtea de Apel Constanța a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa. În baza art.101 alin.5 lit. a din Legea nr.302/2004 dispune arestarea provizorie în vederea predării a persoanei solicitate ION MIHAI – GABRIEL pe o durată de 15 zile, începând cu data de 05 aprilie 2017 şi până la data de 19 aprilie 2017, inclusiv, în vederea predării. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare provizorie. Azi se va pronunţa decizia şi în privinţa celuilalt tulcean, BĂLUŢĂ VIOREL-OCTAVIAN.