Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

„Doruleţul“ participă la Festivalul Serbările Zăpezii „Doruleţul“ participă la Festivalul Serbările Zăpezii
După o binecuvântată vacanță de iarnă, membri Ansamblului Folcloric de copii” Dorulețul” și-au reluat activitatea începând cu 15 ianuarie 2017 şi au avut deja două... „Doruleţul“ participă la Festivalul Serbările Zăpezii
Ansamblul Doruletul

Ansamblul Doruletul foto arhiva

După o binecuvântată vacanță de iarnă, membri Ansamblului Folcloric de copii” Dorulețul” și-au reluat activitatea începând cu 15 ianuarie 2017 şi au avut deja două spectacole în cadrul Revelionului Pensionarilor organizat de Primăria Municipiului Tulcea şi Ansamblul Artistic” Baladele Deltei”.

„Iată că anul acesta micii artiști ai Ansamblului Folcloric” Dorulețul” vor reprezenta Tulcea la Festivalul ” Serbările Zăpezii”, organizat de Primăria Vatra Dornei în colaborare cu Clubul Elevilor Vatra Dornei, acest eveniment venind ca o stimulare legată de activitatea desfășurată în anul 2017.

Componența grupului care se deplasează la această manifestare este compusă din 28 de dansatori, grupul vocal, profesori și însoțitori.

Mulțumim pe această cale Complexului Delta pentru sprijinul acordat în deplasarea Ansamblului Folcloric” „Dorulețul” la această manifestare “a declarat maestrul Ştefan Coman, profesor coordonator.

Menţionăm faptul că Festivalul” Serbările Zăpezii” va avea loc în perioada 17 – 20 .02. 2017.