Două zile de Dichis’n’Blues, ediția terță

    bluesÎntr-un mediu mai puțin formal, ca și evenimentul în sine, la Casa Avramide, marți, 29 august, cu începere de la ora 11.00, a avut loc conferința de presă prilejuită de  cea de-a treia ediție a festivalului international  Dichis’n’Blues.

    Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a ținut să felicite Asociația Culturală înEXIL pentru ideea unui astfel de eveniment, de o anumită eleganță care oferă unicitate în peisajul cultural tulcean: „De când am venit la Consiliul Județean am susținut financiar foarte multe evenimente culturale. Dichis’n’Blues nu putea să lipsească din lista de manifestări susținute, pentru că prezintă o originalitate aparte. Vă felicit, încă o dată, pentru efortul depus pentru realizarea unui regal de blues aici, la Tulcea și încurajez tulcenii să ni se alăture în acest weekend cultural și să se bucure de un festival extraordinar gândit și pus în practică de Asociația Culturală înExil, finanțat de Consiliului Județean Tulcea și de Primăria Municipiului Tulcea”, a spus Președintele Horia Teodorescu în cadrul conferinței de presă.

    În cele două zile de festival, vor avea momente deosebite Laurence Jones, Angela Brown, BB & The Blues Shacks, The Speakeasies Swing Band, Marcian Petrescu și Raul Kusak.