Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Dragoş Simion, candidatul PSD la Primăria Municipiului Tulcea, este lider în toate sondajele de opinie cu câteva zile înainte de alegerile locale din data de 9 iunie Dragoş Simion, candidatul PSD la Primăria Municipiului Tulcea, este lider în toate sondajele de opinie cu câteva zile înainte de alegerile locale din data de 9 iunie
Dragoş Simion, candidatul PSD la Primăria Municipiului Tulcea, este lider în toate sondajele de opinie cu câteva zile înainte de alegerile locale din data... Dragoş Simion, candidatul PSD la Primăria Municipiului Tulcea, este lider în toate sondajele de opinie cu câteva zile înainte de alegerile locale din data de 9 iunie

Dragoş Simion, candidatul PSD la Primăria Municipiului Tulcea, este lider în toate sondajele de opinie cu câteva zile înainte de alegerile locale din data de 9 iunie.

Astfel, conform unui sondaj organizat pe grupurile de facebook ale municipiului Tulcea, 2000 de tulceni şi-au exprimat opţiunea de vot, aproape jumătate dintre aceştia declarând că vor vota Dragoş Simion pe data de 9 iunie. Acesta este creditat cu aproape 47% în sondajul mai sus-amintit, fiind urmat la mare distanţă de actualul primar, Ştefan Ilie, care are aproximativ jumătate din voturile candidatului PSD, fiind creditat cu doar 24% din opţiunile de vot. Cei doi sunt urmaţi de candidatul AUR, Lucian Furdui, cu 18%, de candidatul ADU, Octavian Motoc, cu 5%, de candidatul REPER, Valentin Scarlat, cu 4% şi de candidatul SOS, Cristian Anton, cu 2%.

Din informaţiile noastre, au fost făcute mai multe sondaje la nivelul Municipiului Tulcea, dar acesta este singurul care a apărut în spaţiul public în ultima perioadă. Dragoş Simion este lider în toate sondajele şi, cu siguranţă, din data de 9 iunie va fi noul primar al Municipiului Tulcea.

Deasemenea, în cazul votului pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, preşedintele PSD Tulcea este creditat în sondaje la 47%, fiind urmat la mare distanţă de candidatul PNL, George Şişcu, care are doar 23% din opţiunile electoratului tulcean.

Conform surselor noastre, situaţia dezastruoasă din sondaje a PNL Tulcea, a făcut ca Nicolae Ciucă şi conducerea centrală a partidului să anuleze vizita în judeţ, care era programată vineri, 7 iunie, chiar în ultima zi a campaniei electorale.

Comunicat de presă PSD Tulcea