Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

DRUMURI TULCENE CU IZ DE PUŞCĂRIE! DRUMURI TULCENE CU IZ DE PUŞCĂRIE!
„Glacial Prod SRL, executantul celor 38 de km de drum, parcări, şanţuri, podete şi trotuare, cuprinse în infrastructura ce leagă mănăstirile Saon- Cocos-Celic Dere,... DRUMURI TULCENE CU IZ DE PUŞCĂRIE!

„Glacial Prod SRL, executantul celor 38 de km de drum, parcări, şanţuri, podete şi trotuare, cuprinse în infrastructura ce leagă mănăstirile Saon- Cocos-Celic Dere, îşi merită banii din plin. Confirmă acest lucru sutele de şoferi care au „făcut” acest traseu înainte de inaugurarea oficială de sâmbătă, cu ministrul Elena Udrea în prim plan.
Proiectul „Valorificarea turistică a mânăstirilor tulcene prin îmbunătăţirea infrastructurii de acces şi mediu” este unul de succes la activul Consiliului judeţean, al doilea că importantă după drumul Tulcea-Murighiol-Dunavatu, un obiectiv realizat „că la carte” şi în timp foarte scurt şi cu economie la buget “scria în urmă cu ceva timp cotidianul Obiectiv despre drumurile lăudate şi de ministresa Udrea. Iată că între timp, anchetatorii au început să constate că aceste drumuri au fost de fapt nişte afaceri de tip Bechtel sau Romstrade, cu preţuri umflate şi bani încasaţi e lucrări neexecutate.
Semn că romanul este mulţumit cu puţin şi păcălit mai uşor ca un dalmaţian, stau anunţurile publice făcute recent de preşedintele actualului Consiliu Judeţean despre realizările măreţe ale fostului Consiliu Judeţean, cu cuplul de aur Tarhon- Boieru în frunte.
„Ţin să vă informez că din păcate bugetul judeţului va fi diminuat cu aproximativ 120 de miliarde lei vechi datorită faptului că există o corecţie cu titlu executoriu, un minus în fapt în bugetul actual lăsat moştenire de vechea conducere. Sunt practic bani ceruţi înapoi de finanţator pentru anumite nereguli la lucrări de investiţii pe drumurile judeţene.În plus, deja s-a anunţat şi e gata sa înceapă un audit şi la proiectul de investiţii Triunghiul Mănăstirilor “a declarat elegant preşedintele Horia Teodorescu. Elegant pentru că dacă nu am fi fost într-un cadru oficial puteam vorbi lejer de „ciordeala “, „şmenuri “, „parandarăt “, etc.
Cu siguranţă într-o ţară normală totul s-ar lăsa cu multă puşcărie pentru cei ce au semnat şi au participat la hoţiile ordinare. La noi nu e sigur, că doar romanii oricum s-au obişnuit să fie prostiţi, ba chiar să fie şi miloşi: „Lasă domne, ce dacă au furat miliarde, măcar au mai făcut o bordură, un asfalt, o panseluţa, bravo lor… “