Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

DUPĂ ANI DE AVIZE ŞI CONSTRUCŢII, HOGEA ŞI-A ADUS AMINTE DE PROBLEMA LOCURILOR DE PARCARE! DUPĂ ANI DE AVIZE ŞI CONSTRUCŢII, HOGEA ŞI-A ADUS AMINTE DE PROBLEMA LOCURILOR DE PARCARE!
După ce la Tulcea s-a construit într-o veselie pe principiul clasic „Pop “- „construiţi şi vedem noi apoi cum facem cu actele “. Primarul... DUPĂ ANI DE AVIZE ŞI CONSTRUCŢII, HOGEA ŞI-A ADUS AMINTE DE PROBLEMA LOCURILOR DE PARCARE!

1După ce la Tulcea s-a construit într-o veselie pe principiul clasic „Pop “- „construiţi şi vedem noi apoi cum facem cu actele “. Primarul Hogea s-a trezit că are o problemă cu locurile de parcare lipsă. Lipsă din oraş, din zona blocurilor noi construite, din zonele de servicii publice.
„Problema şi practic rugămintea pe care o adresez eu proiectanţilor şi arhitecţilor care se ocupă de asemenea gen de documentaţii urbanistice, să nu treacă peste ceea ce înseamnă disponibilităţile de locuri de parcare din terenul investitorului respectiv, pentru că, ştiţi, într-o manieră pe care o putem înţelege până la un punct, de a exploata terenul într-o suprafaţă cât mai mare şi când vorbesc de exploatare vorbesc de vânzare, ca să încapă un număr cât mai mare de locuinţe, uităm că acolo dezvoltăm un ansamblu de locuinţe şi practic parcarea o lăsăm pe domeniul public său privat al localităţii, ceea ce nu este în regulă. Şi încărcăm deja zone încărcate în plus şi cu autoturismele celor care urmează să fie beneficiarii respectivelor ansambluri rezidenţiale.
Nu contest că avem o problemă a lipsei locurilor de parcare în general, problemă care nu este doar a noastră, a municipalităţii tulcene şi atunci n-aş vrea să creăm un factor de presiune în plus şi să proiectăm pe suprafaţa de 500 mp orice este posibil şi este legal, în afară de locurile de parcare, pentru că nu este în regulă “a declarat primarul Constantin Hogea.
„N-aş vrea să se supere doamnele şi domnii arhitecţi şi proiectanţi pe mine când eu personal am să resping asemenea gen de documentaţii, care nu prevăd şi locurile de parcare din terenul pe care respectivul investitor vrea să-l exploateze prin acest gen de investiţie “a mai spus primarul Hogea..