Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

După ce au băut împreună,doi tulceni s-au luat la bătaie iar unul dintre ei a ajuns la spital După ce au băut împreună,doi tulceni s-au luat la bătaie iar unul dintre ei a ajuns la spital
Ieri, în jurul orei 20.00, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au fost solicitați prin intermediului Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de... După ce au băut împreună,doi tulceni s-au luat la bătaie iar unul dintre ei a ajuns la spital

Ieri, în jurul orei 20.00, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au fost solicitați prin intermediului Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 să intervină pe o stradă din municipiul Tulcea, unde un bărbat a reclamat faptul că a fost agresat de un alt bărbat.

La fața locului, jandarmii au identificat bărbatul care a reclamat fapta, întins pe asfalt, cu urme vizibile de violență la nivelul feței. Întrucât bărbatul acuza dureri în zona toracelui și capului, jandarmii au solicitat un echipaj de ambulanță, care l-a transportat pe acesta la Spitalul Județean de Urgență Tulcea pentru mai multe îngrijiri de specialitate.

Din verificările efectuate, a reieșit faptul că cei doi au consumat mai multe pahare de vin, iar pe fondul unor neînțelegeri, reclamantul a  împins-o pe mama celuilalt bărbat, care este nevăzătoare și de-aici nu a fost decât un pas până la scandal și lovituri cu pumnii și picioarele.

Bărbatul reclamat s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.