ELEV ÎNJUNGHIAT LA COLEGIUL HENRY COANDĂ!

Poliţia a ajuns la faţa locului (arhivă)

Un elev al Colegiului Tehnic Henry Coandă a fost înjunghiat în curtea şcolii în urma unei altercaţii cu un grup de indivizi ce a pătruns în incinta unităţii şcolare.
„Este stabil, a suferit o plagă înjunghiată, în urma unei altercaţii în curtea liceului băiatul a fost înjunghiat în spate, viaţa lui nu este în pericol, a fost dus la Spitalul Judeţean “a declarat doctorul Dumitru Valcu.

Comunicat oficial

În după-amiaza zilei de 27.02.2013, Inspectoraul de Poliție al Județului Tulcea,  prin intermediul Apelului de Urgență 112, a fost sesizat în legătură cu o persoană rănită în urma unui conflict în curtea unei unități de învățământ din municipiul Tulcea.

La fața locului s-au deplasat în 4 minute echipajele de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Tulcea, care au asigurat locul faptei până la sosirea echipei de specialiști, coordonată de șeful inspectoratului, comisar șef de poliție Oltu Viorel Iuliu, care a efectuat cercetarea la fața locului.

Din primele cercetări, a rezultat că un tânăr de 19 ani, elev la unitatea de învățământ, a intrat în conflict verbal cu un grup de persoane care se afla pe terenul de fotbal al liceului. Ulterior conflictul a devenit fizic, victima fiind agresată de membrii grupului. În prezent, tânărul agresat este internat la Spitalul Județean Tulcea, fiind în afara oricărui pericol.

În prezent, polițiștii tulceni desfășoară cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în incident și a stabilirii cu exactitate a circumstanțelor producerii evenimentului.

Menționăm că unitatea de învățământ avea pază fizică proprie și supraveghere video, iar polițiștii care au în responsabilitate unitatea de învățământ avuseseră cea mai recentă întâlnire în vederea prevenirii și combaterii faptelor antisociale cu conducerea acesteia la data de 21.02.2013.