Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Elevi de excepție la Colegiul Dobrogean „Spiru Haret Elevi de excepție la Colegiul Dobrogean „Spiru Haret
Miercuri, de la ora 18.00, Mihai Nicolae, consilier al președintelui Consiliului Județean Tucea, a participat la Gala Premiilor de Excelență a Colegiului Dobrogean Spiru... Elevi de excepție la Colegiul Dobrogean „Spiru Haret

IMG_4978Miercuri, de la ora 18.00, Mihai Nicolae, consilier al președintelui Consiliului Județean Tucea, a participat la Gala Premiilor de Excelență a Colegiului Dobrogean Spiru Haret, eveniment organizat de conducerea liceului, cu sprijinul Consiliului Județean Tulcea și Inspectoratului Școlar Județean.

Elevi ai Colegiului, din clasele V-XII, au urcat pe scena Teatrului Jean Bart din municipiul Tulcea, pentru a primi semne de apreciere pentru rezultatele obținute la concursurile și olimpiadele școlare organizate în cursul anului școlar ce se încheie în luna iunie.

„Aș dori să transmit sincere felicitări și pentru cadrele didactice care v-au îndrumat pașii către calea cunoașterii și care au construit, practic, aceste generații de care suntem, cu toții, mândri. (…) Colegiul Dobrogean Spiru Haret are, deja, o tradiție în formarea unor minți remarcabile, prin asigurarea mediului propice pentru dezvoltare intelectuală. Colegiul Dobrogean Spiru Haret a fost și va rămâne un incubator de excelență, atât printr-un corp profesoral de excepție, cât și prin generațiile din ce în ce mai bine pregătite, care dau clasă unor centre educaționale mari din țară (și nu numai)“, a transmis Mihai Nicolae, consilier al președintelui Consiliului Județean Tulcea.