Esti somer ? Iti cauti un loc de munca ?

  S.C. INFOTRUST-DESIGN S.R.L. in calitate de beneficiar al proiectului «O sintaxa de succes pentru combaterea activa a somajului», contract POSDRU/100/5.1/G/75593, va invita sa participati la seminarul de informare si instruire in domeniul ocupational care va avea loc vineri, 29 iunie 2012, incepand cu orele 11.00, in sala de conferinte a Hotelului Delta, localitatea Tulcea, judet Tulcea.

  Seminarul se desfasoara in cadrul campaniei publice de informare privind piata ocupatiilor din Romania si urmareste asigurarea resurselor informationale absolut necesare derularii procesului de mobilitate si tranzitie profesionala.

  Participarea la seminar este gratuita si este deschisa tuturor persoanelor care se incadreaza in grupul tinta al proiectului si anume : somerii adulti de lunga durata (somerii avand varsta intre 25 – 64 de ani si aflati de peste 12 luni in somaj), tinerii someri (tinerii avand varsta intre 16 – 24 de ani si aflati de peste 6 luni in somaj), persoanele aflate in cautarea unui loc de munca (persoanele care fac demersuri pentru gasirea unui loc de munca prin mijloace proprii sau prin inregistrare la AJOFM) si persoanele inactive (persoanele de peste 16 ani, care nu sunt elevi sau studenti si care desfasoara numai activitati casnice neavand o sursa de venit proprie).

  In cadrul acestui seminar, participantii vor avea ocazia sa beneficieze de informatii privind : ocupatiile si piata muncii in Romania, legislatia muncii, reperele teoretice si practice privind accesul pe piata muncii, masurile active de ocupare si oportunitatile de formare. Se vor realiza simulari si exercitii practice privind modalitatile de derulare unui proces de recrutare, sub aspectul redactarii documentelor dosarului de candidatura si a sustinerii interviului de angajare.

  Persoanele interesate sa participe sunt rugate sa confirme acest lucru prin e-mail la contact@proiectitd.ro sau telefonic la numerele 0240 506300, 0726287261, pana in data de 26 iunie 2012, orele 15.00.

  Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la telefoanele 0240506300, 0726287261, e-mail: contact@proiectitd.ro, otilia.eachimov@proiectitd.ro persoana de contact Otilia Eachimov, Asistent proiect.

  Va multumim si va asteptam !

  Manager proiect
  Tamara Sirotencu