Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

EVENIMENT MEDICAL EXCEPTIONAL LA CONSTANTA! EVENIMENT MEDICAL EXCEPTIONAL LA CONSTANTA!
Specialisti de renume mondial de la Clinica Anadolu din Istanbul, Turcia, vor oferi vineri 3 martie 2017, o a doua opinie medicala GRATUITA pacientilor... EVENIMENT MEDICAL EXCEPTIONAL LA CONSTANTA!

poza 1Specialisti de renume mondial de la Clinica Anadolu din Istanbul, Turcia, vor oferi vineri 3 martie 2017, o a doua opinie medicala GRATUITA pacientilor romani cu probleme de oncologie sau care urmeaza sa afectueze o operatie chirurgicala complexa :

  • Dr.Serdar TURHAL, specialist in toate tipurile de patologii oncologice
  • Dr. Fatih Agalar, specialist in chirurgie generala (oncologica, gastrointestinala etc)

Gazda evenimentului, Medic Center – reprezentantul oficial pentru Romania al Centrului Medical Anadolu din Turcia, cu sediul in Constanta, strada Timisana nr. 34, incinta cladire BRD, etaj 3, va inregistra solicitarile pacientilor romani ce doresc participarea la intalnirea cu medicii si va furniza acestora toate informatiile necesare despre acest eveniment.

Persoanele interesate de o a doua opinie medicala gratuita a medicilor specialisti de la Centrul Medical Anadolu din Turcia, trebuie sa prezinte in cadrul intalnirii cu medicii analizele medicale traduse in limba engleza sau turca, nu mai vechi de 6 luni.

Locurile sunt limitate. Participarea la evenimentul din 3 martie 2017 se face doar pe baza de programare la telefon 0241 543 920 / 0735 550 999 sau pe email, la adresa office@mediccenter.ro. Traducerea  in limba romana va fi asigurata in cadrul evenimentului.

Echipa Medic Center