Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

„Evoluția pandemiei de coronavirus în România ne dă speranțe că sistemul medical va face față“ „Evoluția pandemiei de coronavirus în România ne dă speranțe că sistemul medical va face față“
Deputatul liberal George Șișcu este de părere că evoluția pandemiei de coronavirus în România ne dă speranțe că sistemul medical va face față până... „Evoluția pandemiei de coronavirus în România ne dă speranțe că sistemul medical va face față“

Deputatul liberal George Șișcu este de părere că evoluția pandemiei de coronavirus în România ne dă speranțe că sistemul medical va face față până la finalul crizei, iar secțiile de terapie intensivă nu vor fi sufocate de pacienți, cum se întâmplă în Italia sau Spania.

„Creșterea numărului de cazuri nu este una explozivă, astfel că spitalele pot gestiona cu bine situația. Dar nu este momentul să lăsăm garda jos, trebuie să respectăm în continuare restricțiile impuse prin ordonanțele militare.

Starea de urgență va fi prelungită cu încă o lună. Este obligatorie această măsură pentru a ține pandemia sub control. Cu cât suntem acum mai stricți și atenți, cu atât punctul de repornire a activităților va fi mai aproape.

E nevoie să fim vigilenți, apoi totul va fi bine, iar Guvernul României va reporni, alături de întreg mediul privat și cu sprijinul Uniunii Europene, economia țării!“ a declarat deputatul Șișcu.