Exclusiv: Vezi ce atribuții au primit noii viceprimari de la primarul Hogea!

Primarul Constantin Hogea a semnat dispoziția privind delegarea unor atribuții către viceprimarii Ovidiu Ghionu și Daniel Drăniceanu, aceasta fiind înmânată în cursul acestei zile.

Rămas fără susținere în Consiliul Local, primarul Hogea încă mai încearcă să pară că face pe șeful, tratând problemele de administrație publică după ureche, încercând să își răzbune orgoliul rănit după înfrângerea din alegeri,după ce a fost repus cu picioarele pe pământ,în subordinea noii majorități din Consiliul Local.

Astfel,printre atribuțiile delegate viceprimarului Daniel Drăniceanu se numără și identificarea unor soluții pentru construirea a 500 de locuințe ieftine pentru tineri și locuințe sociale precum și identificarea unor soluții privind crearea a 1000 de locuri de muncă sigure și bine plătite.

„Aceste aspecte fac parte din oferta electorală a candidatului USL Trifon Belacurencu, nu cea a candidatului la Consiliul Local Daniel Drăniceanu.Dar cu siguranță ,dacă primarul dorește, voi oferi soluții, dacă ne va oferi și el posibilitatea unei colaborări corecte, pentru beneficiul cetățeanului“ spune viceprimarul Drăniceanu.

La rândul său,viceprimarul Ovidiu Ghionu a primit ca delegare a unor atribuții ale primarului, printre altele, sarcina să construiască anual cel puțin 100 de locuințe pentru tineri, promovarea investiției de aducțiune de apă potabilă în cartierul Vărărie Baltă și gestionarea problemelor din suburbia Tudor Vladimirescu.

„După cum i-am mai spus primarului, dacă ne deleagă și semnătura financiară și ștampila voi realiza chiar mai multe, dacă nu vrea, înseamnă că nu dorește binele tulcenilor ci doar să facă circ.Îi promit însă că după viitoarele alegeri voi realiza mult mai mult decât atât, iar domnia sa va primi probabil o delegare de competențe potrivită, respectiv să așeze panseluțele pe rânduri și să repare pavelele stricate din tot orașul“ spune și viceprimarul Ovidiu Ghionu.

Citiți în facsimile ce alte atribuțiuni au mai primit noii viceprimari.