Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Exercițiu în situații de urgență determinate de cutremur Exercițiu în situații de urgență determinate de cutremur
În data de 12.06.2018 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „DELTA” al judeţului Tulcea desfășoară un exerciţiu de conducere cu forţe în teren pentru antrenarea structurilor... Exercițiu în situații de urgență determinate de cutremur

Foto arhiva

În data de 12.06.2018 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „DELTA” al judeţului Tulcea desfășoară un exerciţiu de conducere cu forţe în teren pentru antrenarea structurilor de intervenţie în situaţii de urgenţă determinate de cutremur. Exercițiul va fi desfășurat în localitatea Isaccea, în zona fostului hotel, între orele 11:00 – 13:00.
Scopul exercițiului este de a pregăti structurile de intervenţie proprii şi a celor cu care se cooperează în vederea desfăşurării unor acţiuni complexe şi eficiente în condiţii deosebite determinate de producerea unui cutremur.
În cadrul exercițiului vor fi antrenate forțe ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „DELTA” al judeţului Tulcea, Inspectoratului de Jandarmi Județean, Inspectoratului de Poliție Județean, Crucii Roșii, Serviciului de Ambulanță Județean și ale Primăriei Isaccea.